torek, 19. februar 2013

Malce dolgočasno...

je zadnje čase, nič takega se ne dogaja...
Razen tistega, o čemer pišem v svojem drugem, bolj športnem dnevniku, sem konec januarja "pozabil" omeniti, da je vnukinja dopolnila eno leto.


Poleg tega nadaljujeva s postopno prenovo stanovanja, letos sva že dala novo podobo kopalnici, eno steno na hodniku sva oblekla v dekorativni kamen in zamenjala sva troje vrat...predvsem slednje je bil zaradi odstranitve starih vzidanih vrat velik projekt, za katerega sva se že dolgo odločala (oz. sva se ga kar malce bala in že dolgo odlagala). Sedaj pa je! Ni mi treba posebej povedati, da je bilo pohištvo (vrata in kopalniške omarice) izdelano v delavnici, kjer sem zaposlen... Načrtoval in montiral sem seveda sam.


 Glasbeno sem še vedno v "bolj divjih vodah", nekje pri svojih korenina, čisti, pravi udarni rock´n´fuckin´ roll...

Novosti se dogajajo pri Nicku Cave-u, divje Grinderman obdobje je mimo, prihajajo spet The Bad Seeds z novim albumom Push The Sky Away,   25. novembra pa v Halo Tivoli, vstopnice so od 15. 2. že v predprodaji, prvi teden (oz. prvih 500) po 35, nato po 39€. No, to kar sem že slišal, je povratek v melanholijo, ki mi je bila čisto všeč (Cave fan), a trenutno nisem na tej liniji... V šali bi lahko rekel, da se v ozadju skriva testiranje vpliva glasbe na ukvarjanje s športom...umirjeno, počasno, dolgočasno/ udarno, energično, hrupno...

Veliko berem: poleg tekaških (športnih) revij sem "čist not padu" na Veliko idejo, knjigo, "ki bi jo morali ne le prebrati vsi svetovni voditelji"!
Ni komentarjev:

Objavite komentar